Landgoed Westcreecke


Landgoed Westcreecke Een gedeelte van ons bedrijf is gebruikt om een landgoed te ontwikkelen. Dit landgoed heet Westcreecke en ligt naast het dorp Dinteloord.

Het plan is tot stand gekomen in samenwerking met Carlo Braat van Brabants Landschap. In 2006 is door de gemeente Steenbergen een vergunning afgegeven voor de aanleg. In oktober datzelfde jaar is begonnen met het grondverzet en inmiddels zijn de geplande waterpartijen en de kades gerealiseerd. Eind 2007 is de aanleg van het natuur gedeelte geheel afgerond . Begin 2008 zijn de bomen aangeplant voor de geplande bosvakken.

Een gedeelte is ingericht om er luxe woningen op te bouwen. Hierop kunt u een woning naar eigen inzicht bouwen binnen het daarvoor geldende beeld kwaliteitsplan. Het is ook mogelijk de door Sibo de Man ontworpen woning te bouwen of een afgeleide daarvan.

Indien u hierover informatie wenst te krijgen, kunt u contact opnemen met makelaarskantoor Breure en Breure vastgoed te Dinteloord, maar natuurlijk kunnen wij u ook van dienst zijn. Het terrein dat, ingedeeld is met bos bloemenweide en een vijver, is openbaar toegankelijk op paden en wegen. U kunt daar rustig wandelen en genieten van de natuur.

Op de website www.westcreecke.nl is alle informatie te vinden betreffende het plan.